ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιο φθηνό το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Πως κύλησαν οι αγορές – Όλες οι πληροφορίες

Πιο φθηνό το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας – Πως κύλησαν οι αγορές – Όλες οι πληροφορίες

Χωρίς προβλήματα και παράπονα κύλησε η Καθαρά Δευτέρα όσον αφορά τις αγορές των καταναλωτών.

Μιλώντας στο Themaonline, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών, Μάριος Δρουσιώτης ανέφερε ότι αν και το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ήταν πιο φθηνό από το περσινό, εν τούτοις επικράτησε η αίσθηση ότι οι καταναλωτές ήταν διστακτικοί προς την ποσότητα αλλά όχι προς την ποικιλία των προϊόντων για το καθιερωμένο τραπέζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθαρά Δευτέρα: Πόσο θα κοστίσει το τραπέζι – Δείτε τις τιμές - Πίνακες

Ο λόγος για τον οποίο οι καταναλωτές ήταν διστακτικοί, σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Παράλληλα ερωτηθείς αν προέκυψαν παράπονα από πλευράς καταναλωτών σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν προέκυψαν, ενδεχομένως όμως, να προκύψουν τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, συνήθως την Καθαρά Δευτέρα, τα παράπονα είναι λιγότερα σε σύγκριση με τα Χριστούγεννα και το Πάσχα, κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top