Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία στην οποία προειδοποιεί τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και σε χαμηλές ταχύτητες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, λόγω μηχανικής βλάβης, φορτηγό όχημα ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας, πριν την έξοδο Κοτσιάτη.

Ως εκ τούτου η αριστερή λωρίδα έχει κλείσει.
 
Οδηγοί προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και τήρηση των αποστάσεων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (12:40):

Η αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας στο ύψος της εξόδου Κοτσιάτη, η οποία ήταν κλειστή λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού οχήματος, έχει πλέον ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά. Οδηγοι προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE