Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία στην οποία προειδοποιεί τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και σε χαμηλές ταχύτητες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, λόγω μηχανικής βλάβης, φορτηγό όχημα ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας, πριν την έξοδο Κοτσιάτη.

Ως εκ τούτου η αριστερή λωρίδα έχει κλείσει.
 
Οδηγοί προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και τήρηση των αποστάσεων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (12:40):

Η αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας στο ύψος της εξόδου Κοτσιάτη, η οποία ήταν κλειστή λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού οχήματος, έχει πλέον ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά. Οδηγοι προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE