Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Κλειστή λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο - Ακινητοποιήθηκε φορτηγό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία στην οποία προειδοποιεί τους οδηγούς να οδηγούν προσεκτικά και σε χαμηλές ταχύτητες.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, λόγω μηχανικής βλάβης, φορτηγό όχημα ακινητοποιήθηκε στην αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας, πριν την έξοδο Κοτσιάτη.

Ως εκ τούτου η αριστερή λωρίδα έχει κλείσει.
 
Οδηγοί προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και τήρηση των αποστάσεων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (12:40):

Η αριστερή λωρίδα του αυτ/δρομου Λ/σού - Λ/σίας στο ύψος της εξόδου Κοτσιάτη, η οποία ήταν κλειστή λόγω ακινητοποιημένου φορτηγού οχήματος, έχει πλέον ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά. Οδηγοι προσεκτικά, χαμηλές ταχύτητες και αποστάσεις απο τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

VIDEO: Στο Προεδρικό ο Αντόνιο Γκουτέρες - «Χρειαζόμαστε καλά νέα στην Κύπρο, βασιζόμαστε στη βοήθεα σας», είπε ο ΠτΔ

Πριν από λίγο έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπου έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE