Βόλος: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι - Τα σενάρια που εξετάζονται

Βόλος: Ανδρας εντοπίστηκε νεκρός στο λιμάνι - Τα σενάρια που εξετάζονται

Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας εξετάζουν οι αρχές για τη σορό ενός άνδρα που εντόπισαν πνιγμένο σήμερα το πρωί στη θάλασσα, στο ύψος του επιβατικού λιμένα Βόλου.

Πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 60 χρονών, αγνώστων ακόμη στοιχείων, ο οποίος, σύμφωνα με το magnesianews, έπεσε στη θάλασσα λίγη ώρα πριν εντοπιστεί από πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου, που τον περισυνέλεξε.

Ενώ οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι επρόκειτο για άνθρωπο που είχε ήδη πνιγεί και τα ρεύματα τον μετέφεραν στο λιμάνι, οι λιμενικοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι τα χαρακτηριστικά του δεν είχαν παραμορφωθεί από την παραμονή του στο θαλασσινό νερό.

Αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι η πτώση του στη θάλασσα έγινε λίγη ώρα πριν εντοπιστεί από περαστικούς να επιπλέει.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη Νοσοκομείο Βόλου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.