Ανακριτική Επιτροπή για σκάνδαλο στη Μονή: «Δεν θα προβούμε σε δηλώσεις, θα παραδώσουμε το υλικό στο Εξαμελές Δικαστήριο»

Ανακριτική Επιτροπή για σκάνδαλο στη Μονή: «Δεν θα προβούμε σε δηλώσεις, θα παραδώσουμε το υλικό στο Εξαμελές Δικαστήριο»

Δεν προτίθενται να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Αββακούμ τονίζουν σε σημερινή τους ανακοίνωση ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ανακριτικής Επιτροπής και καλούν όλους «σε ειρήνευση εν όψει και της Σαρακοστής».

Όπως αναφέρεται, «επειδή δημοσιογράφοι επεδίωξαν να μιλήσουν με μέλη της Ανακριτικής Επιτροπής, εμείς, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ανακριτικής Επιτροπής, δηλώνουμε κάθετα και κατηγορηματικά ότι δεν προτιθέμεθα να προβούμε σε οποιεσδήποτε δηλώσεις για την εν λόγω υπόθεση».

Προστίθεται ότι «αφού τελειώσουμε την διαδικασία καθώς ορίζει ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας μας, θα παραδώσουμε όλο το υλικό μαζί με το πόρισμα στο Εξαμελές Συνοδικό Δικαστήριο για τα περαιτέρω».

Η Ανακριτική Επιτροπή απευθυνόμενη προς το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας και προς όλους καλεί όπως «ειρηνεύετε και όπως εισέλθετε στο προκείμενο στάδιο της αγίας και μεγάλης τεσσαρακοστής με νηστεία και προσευχή, προετοιμάζοντας όλοι τους εαυτούς μας στην συνάντηση μετά του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού στο Πάθος του, στον Σταυρό του και στην Ανάστασή του».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα - Μαίνεται ανεξέλεγκτη στο Στρουμπί

VIDEO - Πυρκαγιά στην Πάφο: Υπό πλήρη έλεγχο το μέτωπο στον Κάθηκα - Μαίνεται ανεξέλεγκτη στο Στρουμπί

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά στα όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, στις 10:20 της Κυριακής εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα διοικητικά όρια των κοινοτήτων Κάθηκα και Ακουρσού της επαρχίας Πάφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE