LIFESTYLE

Ο Σαρμπέλ μιλά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ερωτικός μετανάστης, γι’ αυτό μένω στο Κατάρ»

Ο Σαρμπέλ μιλά για την προσωπική του ζωή: «Είμαι ερωτικός μετανάστης, γι’ αυτό μένω στο Κατάρ»

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» μίλησε νωρίτερα σήμερα (19/3) ο Σαρμπέλ. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη νέα του ζωή στο Κατάρ, στο τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision, ενώ ρωτήθηκε και για τη δική του εμπειρία από τον διαγωνισμό του 2007 στο Ελσίνκι.

«Η βάση μου είναι στο Κατάρ, βρίσκομαι στην Ανατολή εδώ και δύο χρόνια. Είμαι στο Κατάρ, γιατί είναι η γυναίκα μου εκεί, δηλαδή η οικογένειά μου και ζούμε πολύ όμορφα. Είμαι ερωτικός μετανάστης, κάπως έτσι», δηλώνει ο Σαρμπέλ.

«Στο Λονδίνο έχω τη μητέρα μου και μία οικογενειακή εταιρεία με ακίνητα. Έκανα επενδύσεις από την εποχή που είχα τις μεγάλες επιτυχίες αλλά είχα μεγαλώσει με αυτό το επάγγελμα, καθώς όλη η οικογένεια ασχολείται με αυτό. Επίσης, μανατζάρουμε μία κλασική ορχήστρα», συμπληρώνει ο τραγουδιστής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top