Έκλεψε από αποθήκη εργαλεία αξίας πέραν των 3,000 ευρώ - Χειροπέδες σε 43χρονο

Έκλεψε από αποθήκη εργαλεία αξίας πέραν των 3,000 ευρώ - Χειροπέδες σε 43χρονο

Στη σύλληψη 43χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Τρίτη στην Πάφο προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη αποθήκης και κλοπής εργαλείων από αυτήν.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 17 Μαρτίου καταγγέλθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πέγειας από 33χρονο ότι μεταξύ των ημερομηνιών 16 και 17 Μαρτίου διαρρήχτηκε η αποθήκη του σε αγροτική περιοχή της Κισσόνεργας και κλάπηκαν διάφορα εργαλεία συνολικής αξίας 2.000 ευρώ.

Επίσης στις 19 Μαρτίου καταγγέλθηκε από το ίδιο πρόσωπο ότι κατά το βράδυ της 18ης προ την 19η Μαρτίου διαρρήχτηκε η ίδια αποθήκη και κλάπηκαν εργαλεία συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία εξασφάλισε μαρτυρία εναντίον 43χρονου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα την Τρίτη στις 13:00.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του καθώς και στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε μέρος της κλαπείσας περιουσίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE