ΔΗΠΑ: Τέλος της εβδομάδας το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -To shortlist του Μάριου Καρογιάν

ΔΗΠΑ: Τέλος της εβδομάδας το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές -To shortlist του Μάριου Καρογιάν

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η ΔΗΠΑ για την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα του Μάριου Καρογιάν είναι σε θέση να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά ονόματα, τα οποία έχουν  επιδείξει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, με την ηγεσία να αποφασίζει εντός των επόμενων ημερών.

Αλέκος Τρυφωνίδης, Μαρίνος Κλεάνθους και Μιχάλης Γιακουμή είναι κάποια από τα ονόματα τα οποία βρίσκονται στο shortlist της ηγεσίας.

Αυτό το οποίο επιδιώκει ο Μάριος Καρογιάν είναι ο συνδυασμός των έξι ονομάτων που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο, να αποτελείται από πρόσωπα τα οποία έχουν διείσδυση στην κοινωνία λόγω της ενασχόλησής τους σε διάφορους τομείς, όπως στον συνδικαλισμό, στον τομέα της υγείας, έχοντας δηλαδή, ένα εκτόπισμα.

Το θέμα της γεωγραφικής κατανομής επίσης, είναι προαπαιτούμενο στην τελική απόφαση.

Ο ίδιος ο Μάριος Καρογιάν έχει θέσει τον πήχη ψηλά για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι ο στόχος είναι το 7,5%, ένα στοίχημα που αν κερδηθεί κατατάσσει το κόμμα στην πέμπτη θέση.

Στις προηγούμενες ευρωεκλογές, η ΔΗΠΑ έλαβε 10.673 ψήφους με ποσοστό 3,80%

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE