Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το κόμμα του Μάριου Καρογιάν είναι σε θέση να επιλέξει ανάμεσα σε αρκετά ονόματα, τα οποία έχουν επιδείξει ενδιαφέρον για το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών, με την ηγεσία να αποφασίζει εντός των επόμενων ημερών.
Αλέκος Τρυφωνίδης, Μαρίνος Κλεάνθους και Μιχάλης Γιακουμή είναι κάποια από τα ονόματα τα οποία βρίσκονται στο shortlist της ηγεσίας.
Αυτό το οποίο επιδιώκει ο Μάριος Καρογιάν είναι ο συνδυασμός των έξι ονομάτων που θα συμπληρώσουν το ψηφοδέλτιο, να αποτελείται από πρόσωπα τα οποία έχουν διείσδυση στην κοινωνία λόγω της ενασχόλησής τους σε διάφορους τομείς, όπως στον συνδικαλισμό, στον τομέα της υγείας, έχοντας δηλαδή, ένα εκτόπισμα.
Το θέμα της γεωγραφικής κατανομής επίσης, είναι προαπαιτούμενο στην τελική απόφαση.
Ο ίδιος ο Μάριος Καρογιάν έχει θέσει τον πήχη ψηλά για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, λέγοντας ότι ο στόχος είναι το 7,5%, ένα στοίχημα που αν κερδηθεί κατατάσσει το κόμμα στην πέμπτη θέση.
Στις προηγούμενες ευρωεκλογές, η ΔΗΠΑ έλαβε 10.673 ψήφους με ποσοστό 3,80%
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις