ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ληστεία χιλιάδων ευρώ υπό την απειλή ψαλιδιού στη Λάρνακα – Χειροπέδες σε δύο Σύριους

Ληστεία χιλιάδων ευρώ υπό την απειλή ψαλιδιού στη Λάρνακα – Χειροπέδες σε δύο Σύριους

Στη σύλληψη δύο προσώπων Συριακής καταγωγής, ηλικίας 40 και 19 ετών, προχώρησαν οι Αρχές, οι οποίοι λήστεψαν την οικία 58χρονης γυναίκας υπό την απειλή ψαλιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στις 19 Φεβρουαρίου, 58χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν στο σπίτι της στη Λάρνακα, έπεσε θύμα ληστείας όταν τέσσερα άτομα εισέβαλαν στην οικία της παραβιάζοντας την πόρτα της κουζίνας.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι ληστές υπό την απειλή ψαλιδιού περιόρισαν την 58χρονη και τις δύο οικιακές βοηθούς της σε δωμάτιο της οικίας και έκλεψαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρυσαφικά που φορούσαν.

Ακολούθως, οι ληστές ανάγκασαν την 58χρονη να τους δώσει πρόσβαση στο χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της, από το οποίο έκλεψαν ρολόγια και χρυσαφικά αξίας 180,000 ευρώ και χρηματικό ποσό 4,000 ευρώ, ενώ στην συνέχεια εγκατέλειψαν την σκηνή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που υπήρχε στην οικία. Από τις εξετάσεις που διενήργησαν μέλη της Δύναμης στο υλικό που καταγράφηκε, αντιλήφθηκαν ότι υπήρχε και πέμπτο άτομο μαζί με τους δράστες.

Σημειώνεται ότι, μερικές ημέρες μετά ο σύζυγος της 58χρονης γυναίκας εντόπισε το κλοπιμαίο ρολόι να είναι προς πώληση σε πλατφόρμα στο διαδίκτυο και επιβεβαίωσε ότι επρόκειτο για το δικό τους ρολόι από τον κωδικό που αναγραφόταν πάνω.

Μετά από πληροφορίες που συλλέξαν οι Αρχές για την ταυτότητα των δύο εκ των πέντε δραστών, προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 40 και 19 ετών. Ο 40χρονος τέθηκε υπό οχταήμερη κράτηση, ενώ ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος λόγω μη ικανοποιητικών στοιχείων εναντίον του.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top