ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Ξεσπά ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ - «Είναι ζωντανή, την είδα με τα μάτια μου»

Βρετανία: Ξεσπά ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο με την Κέιτ και τον Ουίλιαμ - «Είναι ζωντανή, την είδα με τα μάτια μου»

Ξεσπαθώνει ο Νέλσον Σίλβα, ο άνθρωπος που τράβηξε το βίντεο με το πριγκιπικό ζευγάρι της Ουαλίας να περπατά ανέμελο στο Ουίνδσορ καθώς δεν μπορεί να πιστέψει αυτούς που θεωρούν ότι δεν είναι η Κέιτ αλλά η σωσίας της.

« Μα, την είδα με τα ίδια μου τα μάτια», λέει ο Νέλσον Σίλβα, ο 40χρονος που τράβηξε το βίντεο που απεικονίζει την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, με τον σύζυγό της σε ένα κατάστημα στο Ουίνδσορ να γελάει και μιλάει με το προσωπικό.

Ο Σίλβα, όπως αναφέρει η εφημερίδα The Sun που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το βίντεό του, υποστήριξε ότι όλοι όσοι τροφοδοτούν συνωμοσίες, τελούν υπό πλήρη σύγχυση. «Τι άλλο χρειάζεστε για να πειστείτε ότι είναι αυτή;», πρόσθεσε ο μηχανικός, πατέρας ενός κοριτσιού.

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας φαινόταν χαλαρή, λέει ο Σίλβα επισημαίνοντας ότι οι φωτογραφίες αυτές κανονικά θα έπρεπε να βάλουν τέλος στις τρελές θεωρίες για την κατάσταση της υγείας της μελλοντικής βασίλισσας της Βρετανίας.

Γιατί αμφισβητούν πως είναι η Κέιτ Μίντλετον

Ωστόσο, και μετά την ανάρτηση του σχετικού βίντεο, που δείxνει ανέμελη την 42χρονη Κέιτ στο Farm Shop του Ουίνδσορ, συνέχισαν να κυκλοφορούν στα social media διάφορα ευφάνταστα σενάρια όπως ότι δεν είναι η ίδια αλλά η σωσίας της. Κι αυτό γιατί η γυναίκα που απεικονίζεται στο βίντεο, θεωρείται γι΄αυτούς πολύ πιο ψηλή από την πραγματική Κέιτ.

Σε λιγότερο από ένα 24ωρο, οι φήμες για την εμφάνιση της σωσίας της Κέιτ συγκέντρωσαν πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter) και πάνω από 11 εκατομμύρια στο TikTok.

Ο μηχανικός Νέλσον Σίλβα, μιλώντας από το σπίτι του μαζί με την σύζυγο και την κόρη του, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα The Sun:

«Δεν είμαι τόσο σοκαρισμένος που συνεχίζονται αυτά τα σχόλια, απλώς έχω μπερδευτεί πώς ακριβώς μπορούν να έχουν βάση. Αυτό είναι ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα εκείνη και τον Ουίλιαμ. Τους είδα με τα μάτια μου. Ήταν και οι δύο εντελώς χαλαροί. Μπορούν κάποιοι να ισχυριστούν ότι ''έστησα'' αυτό το βίντεο; Ότι έβαλα μια ψεύτικη Κέιτ; Είναι γελοίο».

Το βίντεο που τράβηξε:

 

 

Ο Νέλσον Σίλβα ψώνιζε μπριζόλες όταν είδε το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας.

«Είχα περίπου 40 λεπτά στη διάθεσή μου κι έτσι αποφάσισα να κάνω κάποιες αγορές. Μπήκα στο μαγαζί και στην αρχή παρατήρησα τις φιγούρες τους, στέκονταν κοντά στον πάγκο με τα ψωμιά. Τότε είδα την Κέιτ να γυρίζει ελαφρά το κεφάλι της και είπα: ''Α, την ξέρω''. Πήγαν στο τμήμα με τα κρέατα και στάθηκα πίσω τους. Μιλούσαν με το προσωπικό και γελούσαν. Δεν μπορούσα να ακούσω τι έλεγαν, αλλά το προσωπικό έδειχνε έκπληκτο» εξήγησε.

«Όλοι εκεί μέσα ήταν πολύ ενθουσιασμένοι. Ήταν πραγματικά μια ωραία ατμόσφαιρα. Πήγα στο αυτοκίνητο και αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο για να το μοιραστώ με την οικογένειά μου στην Πορτογαλία στέλνοντάς τους στο WhatsApp», λέει ο Νέλσον Σίλβα.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top