Αίσιο τέλος: Εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους οι τέσσερις γυναίκες που χάθηκαν στο Τρόοδος

Αίσιο τέλος: Εντοπίστηκαν και είναι καλά στην υγεία τους οι τέσσερις γυναίκες που χάθηκαν στο Τρόοδος

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τ», οι γυναίκες εντοπίστηκαν σε μονοπάτι της φύσης και είναι καλά στην υγεία τους.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις γυναίκες εντοπίστηκαν λίγο πριν τις 8.00 το βράδυ και είναι καλά στην υγεία τους σε μονοπάτι της φύσης, στην περιοχή Κακοπετριάς - Σπήλιων, από ομάδα μελών της Πολιτικής Άμυνας, που συνέδραμε στις έρευνες που γίνονταν από την Αστυνομία.
 
Οι έρευνες για εντοπισμό τους είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή όπου τελικά αυτές εντοπίστηκαν, αφού από τις εξετάσεις που είχαν προηγηθεί από την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι το όχημα ενοικιάσεως που αυτές χρησιμοποιούσαν, βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή.
 
Υπενθυμίζεται ότι, οι τέσσερις γυναίκες είχαν νωρίτερα το απόγευμα επικοινωνήσει με την Αστυνομία, ζητώντας βοήθεια, αφού όπως ανάφεραν, βρίσκονταν σε πεζοπορία σε περιοχή του Τροόδους, όπου και έχασαν τον προσανατολισμό τους. Οι τέσσερις τους δεν ήταν σε θέση να αναφέρουν πληροφορίες για την περιοχή όπου βρίσκονταν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Μήνυμα ΠτΔ σε Τ/κ: «Μπορεί να επιτευχθεί μια λύση win-win» - Η αναφορά στην Τριμερή Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ

Δεν μπορούμε να επιλέγουμε για συζήτηση ένα από τα έξι κεφάλαια του πλαισίου Γκουτέρες, δήλωσε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, λέγοντας παράλληλα «ας συζητήσουμε όλα τα κεφάλαια μαζί».

BEST OF TOTHEMAONLINE