LIKE ONLINE

Θέλεις προαγωγή; Το Νο1 χαρακτηριστικό που αναζητούν οι εργοδότες σου

Θέλεις προαγωγή; Το Νο1 χαρακτηριστικό που αναζητούν οι εργοδότες σου

Κι εδώ, αυτογνωσία χρειάζεται

Μερικές φορές, το να ξεπερνάς τους στόχους σου και να έχεις καλή συμπεριφορά είναι αρκετό για να πάρεις προαγωγή. Συχνά όμως, οι εργοδότες αναζητούν κάτι λιγότερο έντονο, σύμφωνα με τον Μπιλ Τζορτζ, διευθυντικό στέλεχος του Harvard Business School.

Οι άνθρωποι που «επικεντρώνονται στο να κάνουν εξαιρετική δουλειά στην ηγεσία της ομάδας τους» βρίσκονται στο καλύτερο σημείο για να πάρουν προαγωγή. Με άλλα λόγια, διευθύνοντες σύμβουλοι και διευθυντές, θέλουν να βλέπουν ότι μπορείς να καθοδηγείς και να εμπνέεις την υπόλοιπη ομάδα σου.

Οι σπουδαίοι υπάλληλοι - αυτοί που οι διευθυντές τείνουν να θεωρούν ότι αξίζει να πάρουν την προαγωγή - δεν κάνουν απλώς κουμάντο στους συναδέλφους τους. Διακρίνονται στο να χτίζουν εμπιστοσύνη με τους ανθρώπους γύρω τους, κάτι που απαιτεί ένα ορισμένο βαθμό αυτογνωσίας για να επιτευχθεί.

«Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν ποιοι είναι», αναφέρει ο George στο βιβλίο του "True North: Emerging Leader Edition", το οποίο εκδόθηκε το 2022. «Είναι τόσο απορροφημένοι στο να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τους άλλους που αφήνουν τον κόσμο να τους διαμορφώνει αντί να προσαρμόζονται οι ίδιοι στο είδος leader που θέλουν να γίνουν».

Όσο πιο συνειδητοποιημένος είσαι, τόσο ευκολότερα θα ηγείσαι και οι άνθρωποι θα θέλουν φυσικά να συναναστρέφονται μαζί σου. Άρα, κι εδώ, το μυστικό είναι η αυτογνωσία.

ΠΗΓΗ: jenny.gr

 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top