ΔΙΕΘΝΗ

Τρεις εργαζόμενοι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε η Κέιτ Μίντλετον ερευνώνται για παραβίαση του ιατρικού της φακέλου

Τρεις εργαζόμενοι του νοσοκομείου όπου νοσηλεύτηκε η Κέιτ Μίντλετον ερευνώνται για παραβίαση του ιατρικού της φακέλου

Το Γραφείο Επιτρόπων Πληροφοριών (ICO) δήλωσε ότι έλαβε μια «αναφορά παραβίασης» και διεξάγει έρευνες. Ο Al Russell, διευθύνων σύμβουλος της London Clinic, τόνισε σε δήλωσή του ότι όλοι οι υπάλληλοί του είχαν «απόλυτη επίγνωση» των «ατομικών, επαγγελματικών, ηθικών και νομικών καθηκόντων τους όσον αφορά το απόρρητο των ασθενών».

«Είμαστε υπερήφανοι για την εξαιρετική φροντίδα και τη διακριτικότητα που επιδιώκουμε να παρέχουμε σε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύονται καθημερινά», συνέχισε. «Διαθέτουμε συστήματα για την παρακολούθηση της διαχείρισης των πληροφοριών των ασθενών και, σε περίπτωση οποιασδήποτε παραβίασης, θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα ερευνητικά, κανονιστικά και πειθαρχικά μέτρα».

Η πριγκίπισσα φέρεται να είναι ενήμερη για τις φήμες, ενώ εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε: «Αυτό είναι θέμα της κλινικής του Λονδίνου».

Η Ingrid Seward, βασιλική βιογράφος και αρχισυντάκτρια του Majesty Magazine, δήλωσε στη Mirror ότι η είδηση θα έχει προκαλέσει «σοκ στο παλάτι, στην πριγκίπισσα, στον Ουίλιαμ της αλλά και στον βασιλιά». «Για την Κλινική του Λονδίνου, είναι ντροπιαστικό και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κατευνάσουν όλους τους ενδιαφερόμενους» συνέχισε. «Όσον αφορά την Κέιτ είναι άλλη μια συναισθηματική αναστάτωση, θα πρέπει να την αφήσει πίσω της. Είναι πολύ πιο δυνατή απ' ότι φαίνεται» πρόσθεσε η Seward.

Παράλληλα, ερωτηθείς σήμερα από δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος του Ρίσι Σουνάκ προέτρεψε τους Βρετανούς να «στηρίξουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας». Σχετικά με την υποτιθέμενη παραβίαση στην κλινική του Λονδίνου, ο εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι: «Είναι σαφές ότι υπάρχουν αυστηροί κανόνες για τα δεδομένα των ασθενών που πρέπει να τηρούνται».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει γίνει το αντικείμενο μιας σειράς θεωριών συνωμοσίας τις τελευταίες εβδομάδες, ενώ συνεχίζει να αναρρώνει από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top