Στην Κύπρο η Σίγκριντ Κάαγκ για θαλάσσιο διάδρομο προς Γάζα

Στην Κύπρο η Σίγκριντ Κάαγκ για θαλάσσιο διάδρομο προς Γάζα

Η Ανώτερη Συντονίστρια Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Ανασυγκρότησης του ΟΗΕ, Σίγκριντ Κάαγκ, θα βρίσκεται για δύο ημέρες στην Κύπρο για συνομιλίες σχετικά με τον θαλάσσιο διάδρομο ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, ανέφερε η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Φλορένσια Σότο Νίνο, κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Η Σίγκριντ Κάαγκ θα βρίσκεται στην Κύπρο σήμερα και αύριο για συνομιλίες σχετικά με τις αποστολές ανθρωπιστικές βοήθειας στη Γάζα μέσω του θαλάσσιου διαδρόμου» σημείωσε η Φλορένσια Σότο Νίνο μιλώντας για την ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE