Ενώπιον της ανακριτικής επιτροπής οι δύο Αρχιμανδρίτες – Τι θα καταθέσουν

Ενώπιον της ανακριτικής επιτροπής οι δύο Αρχιμανδρίτες – Τι θα καταθέσουν

Συνήλθε γύρω στις 9:00 το πρωί η ανακριτική επιτροπή της Ιεράς Συνόδου η οποία εξετάζει το σκάνδαλο με τους δύο Αρχιμανδρίτες στη Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από έγκυρες εκκλησιαστικές πηγές που μίλησαν στο «Τ», σήμερα κλήθηκαν για κατάθεση οι δύο εν αργία Αρχιμανδρίτες οι οποίοι θα δώσουν τις δικές τους εξηγήσεις για τα βίντεο τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μονή Αββακούμ: Έστελνε μηνύματα στον Αρχιμανδρίτη για θέματα υγείας στην οικογένεια του - Η μαρτυρία του πιστού που «καίει» τον Ηγούμενο

Πάντως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται ότι το ανακριτικό έργο δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τις γιορτές του Πάσχα.

Υπενθυμίζεται ότι, δεν προτίθενται να προβούν σε οποιεσδήποτε δηλώσεις για την υπόθεση της Ιεράς Μονής Αββακούμ όπως τόνισαν σε ανακοίνωση τους, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ανακριτικής Επιτροπής και καλούν όλους «σε ειρήνευση εν όψει και της Σαρακοστής».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE