ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σφραγισμένα «χείλη» για Πελεκάνο – Δύο οι εναπομείναντες θέσεις, η μία με «άρωμα» γυναίκας - Εν αναμονή ανακοινώσεων από το κόμμα

Σφραγισμένα «χείλη» για Πελεκάνο – Δύο οι εναπομείναντες θέσεις, η μία με «άρωμα» γυναίκας - Εν αναμονή ανακοινώσεων από το κόμμα

Αρκετός θόρυβος έχει δημιουργηθεί για τις φήμες που φέρουν τον Μάριο Πελεκάνο να διεκδικεί μια θέση στη Βουλή με το ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ.

Μιλώντας στο «Τ», έγκυρες πηγές από το ΕΛΑΜ, ανέφεραν ότι στο τραπέζι υπάρχουν κάποια ονόματα για την μία από τις δύο εναπομείναντες θέσεις του ψηφοδελτίου του ΕΛΑΜ και προέρχονται από διάφορα κόμματα και την πολιτική σκηνή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο το ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές με την μία από τις δύο θέσεις να έχει «άρωμα» γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι, για τις άλλες τέσσερις θέσεις στο ψηφοδέλτιο ανακοινώθηκαν οι Γεάδης Γεάδη, Λίνος Χατζηγεωργίου, Παύλος Ιωάννου και ο Πόλυς Ανωγυριάτης.

Όσον αφορά τις Εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι τα ψηφοδέλτια βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί οι Σωτήρης Ιωάννου για την Δημαρχία Λάρνακας, Λίνος Παπαγιάννης για την Δημαρχία Αμμοχώστου και Μιχάλης Μιχαήλ για την Αντιδημαρχία του Δημοτικού Διαμερίσματος Πάφου.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό κράτος»

Στόχος μου είναι να καταστεί επιτέλους η Κύπρος ένα κανονικό, λειτουργικό κράτος, θέτοντας τις βάσεις για ειρηνική συνύπαρξη και αλληλοκατανόηση, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που παρέθεσε ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο, Ιρφάν Σιντίκ, με την ευκαιρία των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top