ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστική υπόθεση παραμέλησης στις ΗΠΑ - Γονείς άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ

Σοκαριστική υπόθεση παραμέλησης στις ΗΠΑ - Γονείς άφησαν την κόρη τους να λιώσει σε καναπέ

Για πάνω από μια δεκαετία, το άψυχο σώμα της Λέισι Φλέτσερ ήταν «βυθισμένο» στον καναπέ του σπιτιού της. Οι γονείς της συνελήφθησαν τον Ιανουάριο του 2022 και εις βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία.

Η Σίλα και ο Κλέι Φλέτσερ, από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ, καταδικάστηκαν εχθές σε ποινή κάθειρξης 20 ετών.

Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

Η Λέισι Φλέτσερ, που είχε εμφανιστεί δημόσια για τελευταία φορά το 2002, όταν ήταν περίπου 16 ετών, ζύγιζε μόλις 43 κιλά όταν έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς της υπόθεσης, δεν είχε κουνηθεί από τον καναπέ όπου βρέθηκε βυθισμένη για τουλάχιστον 12 χρόνια.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της άτυχης γυναίκας έκανε λόγο για μια σοκαριστική υπόθεση παραμέλησης που στοιχειώνει ακόμα το μυαλό του, δύο χρόνια μετά.

«Εξαιτίας της δουλειάς μου έχω δει μέσα στα χρόνια κάθε είδους θάνατο, αλλά δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη Λέισι» είπε πει ο Έγουελ Μπίκαμ σε συνέντευξή του στη New York Post τον περασμένο μήνα. «Σε κανέναν δεν αξίζει να υποφέρει με αυτόν τον τρόπο». Ο ίδιος πιστεύει ότι οι γονείς του κοριτσιού πρέπει να διέμεναν σε άλλον χώρο, αφού η μυρωδιά στο σπίτι ήταν απίστευτα φρικτή και δεν θα μπορούσαν να την αντέξουν.

Αποκαλύψεις για τον θάνατο της κοπέλας

Οι περιγραφές που έδωσαν οι ειδικοί στα τοπικά ΜΜΕ σοκάρουν και αποκαλύπτουν τις εφιαλτικές συνθήκες διαβίωσης της κοπέλας πριν τον θάνατό της. Το σώμα της ήταν καλυμμένο με έλκη στις οποίες βρέθηκαν σκουλήκια, ενώ κόκκαλα προεξείχαν από το δέρμα της.

Μετά τη μακάβρια ανακάλυψη, οι γονείς της 36χρονης γυναίκα επέμεναν ότι δεν φέρουν ευθύνη για την κατάσταση της Λέισι, η οποία κατά τους ίδιους είχε σώας τα φρένας αλλά έπασχε από μια σοβαρή μορφή συνδρόμου Άσπεργκερ και κοινωνικού άγχους, που επιδεινώθηκε σημαντικά την περίοδο της εφηβείας της. Το ζευγάρι είπε στους αστυνομικούς ότι η κοπέλα αρνιόταν να σηκωθεί από τον καναπέ στο σαλόνι, γι’ αυτό και της σέρβιραν εκεί τα γεύματά της και της έφερναν φορητή τουαλέτα για να κάνει την ανάγκη της.

Σύνδρομο εγκλεισμού

Κατά τους ισχυρισμούς τους, η Λέισι υπέφερε από «σύνδρομο εγκλεισμού», μια νευρολογική διαταραχή που την εμπόδιζε να κουνά οποιονδήποτε μυ στο σώμα της εκτός από τα βλέφαρά της. Αρκετά άτομα όμως από το περιβάλλον της οικογένειας είπαν ότι επρόκειτο για ψέμα και ότι η ευθύνη για τον τραγικό θάνατο της κοπέλας βαραίνει μόνο τους γονείς της.

Σύμφωνα με αρχεία της υπόθεσης, οι γονείς της Λέισι την πήγαν σε ψυχολόγο γύρω στο 2000, όταν ήταν 14 ετών, εξηγώντας ότι πάσχει από έντονο κοινωνικό άγχος. Το 2010 πήγαν σε έναν γιατρό χωρίς τη Λέισι, και είπαν ότι η κοπέλα αρνιόταν να βγει από το σπίτι και έκανε την ανάγκη της στο πάτωμα. Εκείνος τους συνέστησε να σκεφτούν το ενδεχόμενο να μπει η κόρη τους σε κάποια κλινική, ωστόσο αυτή ήταν και η τελευταία τους επίσκεψη.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top