Μονή Αββακούμ: Υπό άκρα μυστικότητα τα επόμενα βήματα - Όλα θα κριθούν από το πόρισμα που θα υποβληθεί στην Ιερά Σύνοδο

Μονή Αββακούμ: Υπό άκρα μυστικότητα τα επόμενα βήματα - Όλα θα κριθούν από το πόρισμα που θα υποβληθεί στην Ιερά Σύνοδο

Συνήλθε σήμερα η ανακριτική επιτροπή, που έχει ορισθεί από την Ιερά Σύνοδο για την υπόθεση της Μονής Οσίου Αββακούμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της επιτροπής θα παρουσιάζονταν σήμερα οι εν αργία Αρχιμανδρίτες της Μονής Αββακούμ, Νεκτάριος και Πορφύριος. Ωστόσο η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Ο εκπρόσωπος της επιτροπής Πατήρ Ελευθέριος ανέφερε ότι κατά τη συνεδρία έγινε συντονισμός των ενεργειών για τη διερεύνηση της υπόθεσης τις επόμενες ημέρες, προσθέτοντας ότι ο ίδιος δεν έχει εξουσιοδότηση να αναφέρει κάτι περισσότερο επί της ουσίας.

Είπε επίσης ότι το πόρισμα, στο οποίο θα καταλήξει η επιτροπή, θα υποβληθεί στην Ιερά Σύνοδο για τη λήψη τελικής απόφασης.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και από πλευράς Αστυνομίας, χωρίς ωστόσο να γίνονται οποιεσδήποτε ανακοινώσεις.

ΠΗΓΗ: Riknews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE