ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα: Ο τατουατζής που εμπλέκεται με τις ανήλικες - Η συμμετοχή του σε σειρές και βίντεο κλιπ

Κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα: Ο τατουατζής που εμπλέκεται με τις ανήλικες - Η συμμετοχή του σε σειρές και βίντεο κλιπ

Ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκεται και στα δύο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, της «Λορέλας» και της «Μαρίας», είναι ένας 55χρονος με εργαστήριο τατουάζ.

Στο πρώτο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, κατηγορείται ως πελάτης που είχε συνευρεθεί με ανήλικα θύματα. Στο δεύτερο κύκλωμα κατηγορείται ότι συνόδευε ανήλικες σε διάφορα μπαρ και πάρτι όπου «ψάρευαν» πελάτες. Παράλληλα κατηγορείται ότι είχε συνευρεθεί με ανήλικες με αντάλλαγμα να τους κάνει δωρεάν τατουάζ.

Τηλεοπτικές σειρές και βίντεο κλιπ

Ο συγκεκριμένος άνδρας εμφανίζει έντονη δραστηριότητα στα social media αναρτώντας φωτογραφίες με γνωστά πρόσωπα της showbiz. Μεταξύ άλλων έχει συμμετοχές ως κομπάρσος σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε μουσικά βιντεοκλίπ. Ένα από αυτά είναι με Μαρίνα Σάττι.

Μερικές από τις εμφανίσεις του βρήκε η εκπομπή του Live News.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 55χρονος είναι σεσημασμένος για αρπαγή, μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις μα ανήλικο έναντι αμοιβής και εκβίαση.

Μάλιστα με εισαγγελική παραγγελία η Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τη φωτογραφία του στο πλαίσιο εξάρθρωσης του πρώτου κυκλώματος μαστροπείας με κεντρικό πρόσωπο τη «Λορέλα».

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top