ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Eξαρθρώθηκε σπείρα κατασκευής ταξιδιωτικών εγγράφων - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Eξαρθρώθηκε σπείρα κατασκευής ταξιδιωτικών εγγράφων - Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας, 44, 41 και 36 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τα εν λόγω πρόσωπα μετέβησαν χθες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις σε εταιρία ταχυμεταφορών στην Πάφο, όπου παρέλαβαν δύο πακέτα.

Τα πακέτα είχαν σταλεί στην Κύπρο από τον ίδιο αποστολέα, με παραλήπτες δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Στην πρώτη περίπτωση, στην εταιρία ταχυμεταφορών μετέβη ο 41χρονος, ο οποίος αφού παρέλαβε το πακέτο, ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν εντός του πακέτου ανευρέθηκαν δύο άδειες οδήγησης άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, οι οποίες ήταν εκδομένες με τα στοιχεία δύο διαφορετικών προσώπων.

Στη δεύτερη περίπτωση, στην εταιρία ταχυμεταφορών, μετέβησαν ο 44χρονος και ο 36χρονος, οι οποίοι αφού παρέλαβαν το πακέτο, ανακόπηκαν επίσης από μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν εντός του πακέτου ανευρέθηκε μια Κυπριακή άδεια διαμονής, εκδομένη με τα στοιχεία συγκεκριμένου προσώπου.

Και τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και καταρτισμού πλαστών εγγράφων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top