Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για την ληστεία σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για την ληστεία σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σε σχέση με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, κοινής επίθεσης κ.ά, που διαπράχθηκαν στις 16/03/2024 στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 25, 23 και 22 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορούσε την καταγγελία τριών προσώπων, σύμφωνα με την οποία στις 16/03/2024, ενώ βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα που αποτελείτο από 12 περίπου πρόσωπα, τα οποία αφού τους χτύπησαν με τη χρήση ροπάλων, τους έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό -  Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

LIVE: Στην Κύπρο ο Βρετανός ΥΠΑΜ για καθησυχασμό - Βλέπει Πάλμα και ΠτΔ

Μαίνεται για 6η μέρα ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν. Οι ισραηλινές δυνάμεις σφυροκοπούν και τον Λίβανο, ενώ στο επίκεντρο των επιθέσεων της Τεχεράνης βρίσκονται αμερικανικοί στόχοι σε χώρες του Κόλπου και το Ισραήλ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE