Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για την ληστεία σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα για την ληστεία σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης σε σχέση με τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, ληστείας, κοινής επίθεσης κ.ά, που διαπράχθηκαν στις 16/03/2024 στην Αγία Νάπα, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για άντρες ηλικίας 25, 23 και 22 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η υπόθεση αφορούσε την καταγγελία τριών προσώπων, σύμφωνα με την οποία στις 16/03/2024, ενώ βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα που αποτελείτο από 12 περίπου πρόσωπα, τα οποία αφού τους χτύπησαν με τη χρήση ροπάλων, τους έκλεψαν χρηματικό ποσό.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.