Βολές Αννίτας κατά Πελεκάνο: «Πεδίο προσφοράς η παράταξη, όχι όχημα ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών»

Βολές Αννίτας κατά Πελεκάνο: «Πεδίο προσφοράς η παράταξη, όχι όχημα ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών»

Άμεση ήταν η αντίδραση της Προέδρου του ΔΗΣΥ Αννίτας Δημητρίου μετά την ανακοίνωση για την απόφαση του Μάριου Πελεκάνου να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ για τις Ευρωεκλογές.

Μεταξύ άλλων, η κα. Δημητρίου αναφέρει ότι «ο ιδρυτής μας και οι δεκάδες χιλιάδες συναγωνιστές που έκαναν τον Δημοκρατικό Συναγερμό πρωταγωνιστική δύναμη στη χώρα, μας έμαθαν να βλέπουμε την παράταξη ως πεδίο προσφοράς, όχι ως όχημα ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών.

Αυτούσια η ανακοίνωση της κα. Δημητρίου:

«Ο ιδρυτής μας και οι δεκάδες χιλιάδες συναγωνιστές που έκαναν τον Δημοκρατικό Συναγερμό πρωταγωνιστική δύναμη στη χώρα, μας έμαθαν να βλέπουμε την παράταξη ως πεδίο προσφοράς, όχι ως όχημα ικανοποίησης προσωπικών φιλοδοξιών.

Οφείλουμε να ακολουθούμε το παράδειγμά τους. Να αξιοποιούμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό για να δίνουμε, όχι να παίρνουμε.

Αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες συναγωνιστές που βρίσκονται στις πόλεις και τις κοινότητες, στο εξής θα γίνουν ασπίδα απέναντι σε κάθε είδους υπονόμευση, σε κάθε είδους σχεδιασμό που επιχειρεί να καταστρέψει ό,τι έκτισαν με κόπο. Όσοι υποτιμούν τη νοημοσύνη τους, προδίδουν την εμπιστοσύνη τους και εκμεταλλεύονται την ανοχή τους κάνουν μοιραίο λάθος.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θα βρίσκεται πάντοτε απέναντι στον αντιευρωπαϊκό λαϊκισμό των άκρων. Και στην αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου, με τις ιδέες και τις θέσεις του, θα βγει νικητής και πιο δυνατός».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE