Ληστεία σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα: Υπό κράτηση τρία πρόσωπα

Ληστεία σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα: Υπό κράτηση τρία πρόσωπα

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης επτά ημερών, εναντίον τριών προσώπων ηλικίας 22, 23 και 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος.

Όπως δήλωσε ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «στη σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 22, 23 και 24 ετών, προχώρησαν χθες μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, είσοδο σε κατοικία κατά τη διάρκεια νύχτας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, κοινή επίθεση και κατοχή επιθετικού οργάνου, αδικήματα, τα οποία διαπράχθηκαν την 16η Μαρτίου στην Αγία Νάπα".

Συγκεκριμένα «καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου από τρία πρόσωπα, ότι τις πρωινές ώρες της 16ης Μαρτίου, ομάδα αποτελούμενη από 12 άτομα εισήλθε στο διαμέρισμα όπου αυτά διαμένουν, στην Αγία Νάπα, και αφού τους επιτέθηκαν με ρόπαλα, τους έκλεψαν χρηματικό ποσό».

Οπως είπε ο κ. Θεοδούλου, «κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εξασφαλίστηκε μαρτυρία ότι οι τρεις ύποπτοι ενέχονται στα υπό διερεύνηση αδικήματα και εναντίον τους εξασφαλίστηκαν δικαστικά διατάγματα σύλληψης, βάσει των οποίων συνελήφθησαν χθες το απόγευμα. Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου επικεντρώνονται στις προσωπικές περιστάσεις των εμπλεκομένων, ενώ γίνονται και εξετάσεις στα κλειστά κυκλώματα βιντεοπαρακολούθησης της περιοχής».

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για επτά ημέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.