ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρίστος Χρίστου: Οσα αποκάλυψε για την προσέγγιση Πελεκάνου - Θα ανακοινωθεί και γυνακείο όνομα

Χρίστος Χρίστου: Οσα αποκάλυψε για την προσέγγιση Πελεκάνου -  Θα ανακοινωθεί και γυνακείο όνομα

Κεραυνός για τον ΔΗΣΥ η αλλαγή πολιτικής ταυτότητας του Μάριου Πελεκάνου, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του Α' Αντιπροέδρου του κόμματος αλλά και έχει διαγραφεί από το μητρώο των μελών του, όπως ορίζει το καταστατικό του κόμματος.

Η θετική απάντηση του κ.Πελεκάνου και η ένταξη του στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, προκάλεσε αναστάτωση στην Πινδάρου.

Πολιτική φιλοδοξία για Ευρωβουλευτής ή κοινή οπτική στις πολιτικές «απόψεις» με το ΕΛΑΜ; Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι»

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ.Πελεκάνου , στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι «η ένταξη μου στο ΕΛΑΜ εδράζεται στις διαχρονικές μου θέσεις σε ύψιστης σημασίας ζητήματα για τον κάθε Έλληνα Κύπριο, όπως είναι το μεταναστευτικό, το δημογραφικό και η προώθηση οικονομικών πολιτικών εις όφελος των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού».

Από την πλευρά του ο.Χρίστου μίλησε για το πως έγινε η προσέγγιση ΕΛΑΜ-Πελεκάνου, πόσα ακόμα πρόσωπα θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο , ενώ αποκάλυψε ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και γυνακείο όνομα στον συνδυασμό.

Για τον κ.Πελεκάνο, τόνισε ότι οι θέσεις τους συμπίπτουν σε καίρια ζητήματα όπως επίσης θεωρεί ότι η μεταστροφή του κ.Πελεκάνου από το ΔΗΣΥ στο ΕΛΑΜ δεν πρόκειται για μια πολιτική φιλοδοξία αλλά στη βάση κοινών θέσεων.

 Δείτε βίντεο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top