Εντοπίστηκε αναίσθητος στην οικία του 87χρονος - Σωτήρια η επέμβαση της Αστυνομίας

Εντοπίστηκε αναίσθητος στην οικία του 87χρονος - Σωτήρια η επέμβαση της Αστυνομίας

Σωτήρια για την ζωή 87χρονου, αποδείχθηκε η άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας, το πρωί σήμερα στο Παραλίμνι, μετά από πληροφορίες ότι ίσως βρισκόταν σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία,  γύρω στις 11π.μ. σήμερα, ιατρός κλινικής στο Παραλίμνι, ενημέρωσε τις Αρχές, ότι 87χρονος ασθενής της δεν παρουσιάστηκε σε προγραμματισμένη εξέταση, γεγονός που σε συνδυασμό με την ηλικία του και τα ιατrικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ήγειραν ανησυχίες για την ζωή του.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, μετέβησαν στην οικία του 87χρονου για εξέταση της πληροφορίας. Παρά τα επανειλημμένα καλέσματα τους προς τον 87χρονο, οι αστυνομικοί δεν έλαβαν καμία απάντηση, ενώ γείτονες ανέφεραν ότι δεν τον είχαν δει από τις 19 Μαρτίου.

Στη σκηνή κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος άνοιξε την πόρτα της οικίας, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να εντοπιστεί αναίσθητος στο πάτωμα.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο, ενώ μέχρι την άφιξή του, τα μέλη της Αστυνομίας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 87χρονο.

Στη συνέχεια, ο 87χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν υπάρχουν όρια στις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα-Ισραήλ»

Δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αφορά τις προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα σε Κύπρο-Ελλάδα – Ισραήλ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε το απόγευμα τριμερή κατ΄ιδίαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής, που πραγματοποιείται στην Ιερουσαλήμ.

BEST OF TOTHEMAONLINE