LIKE ONLINE

Το ασύλληπτο κόλπο με το κέρμα των 2 ευρώ που καθαρίζει τα άλατα στο μπάνιο

Το ασύλληπτο κόλπο με το κέρμα των 2 ευρώ που καθαρίζει τα άλατα στο μπάνιο

Οι τρεις καλύτεροι τρόποι για να ξεφορτωθείτε επίμονα άλατα στο μπάνιο.

Τα άλατα στις επιφάνειες του μπάνιου είναι από τους πιο δύσκολους λεκέδες του σπιτιού, και πολλοί νοικοκύρηδες νομίζουν πως χρειάζονται πανάκριβα καθαριστικά κα εργαλεία για να τα «εξορκίσουν« μια και καλή.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, όπως μας καθησυχάζει η Sun, η οποία μοιράστηκε τρεις φθηνούς και απλούς τρόπους για να απομακρύνετε τα άλατα από το μπάνιο, με υλικά και προϊόντα που θα βρείτε εύκολα στο σπίτι και στο σούπερ μάρκετ.

Το κόλπο με το κέρμα

Όπως γράφει το μέσο, ένας τρόπος να καθαρίσετε αποτελεσματικά τα άλατα είναι με ένα μεταλλικό κέρμα, κατά προτίμηση ένα δίευρο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε τα άλατα με ένα βασικό καθαριστικό, και να το αφήσετε να δράσει.

Μετά, αρχίστε να τρίβετε τα άλατα με την άκρη του κέρματος, το οποίο λόγω της σκληρότητάς του θα τα απομακρύνει πανεύκολα.

Λεμόνι και λαστιχάκι

Αυτό το κόλπο πάλι είναι πολύ πιο DYI και φθηνό. Κόψτε ένα λεμόνι σε φέτες του ενός εκατοστού περίπου. Με λαστιχάκια κουζίνας, τοποθετήστε και κρατήστε τις φέτες λεμονιού πάνω στα δύσκολα σημεία του νιπτήρα και του ντους. Τα οξέα του φρούτου θα δράσουν πάνω στα άλατα, λιώνοντάς τα, ενώ μετά μπορείτε να τα καθαρίσετε με ένα σφουγγάρι.

Ξύδι και χαρτί

Για μία ακόμα πιο εύκολη λύση, θα χρειαστείτε λίγο ξύδι από λευκό κρασί και χαρτί κουζίνας. Ως οξύ, το ξίδι θα βοηθήσει επίσης με τα άλατα, αλλά για να μείνει πάνω στις συσσωρεύσεις και να δράσει, καλό είναι να μουσκέψετε με αυτό το χαρτί κουζίνας και να το αφήσετε πάνω στις λερωμένες επιφάνειες.

Μόλις τα άλατα έχουν λιώσει, χρησιμοποιήστε το χαρτί για να σκουπίσετε τα υπολείμματα, και έτσι εύκολα και γρήγορα έχετε ξεμπερδέψει.

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top