ΔΙΕΘΝΗ

Μακελειό στη Μόσχα: Φωτογραφία των υπόπτων μετά την επίθεση – Αγόρασαν με μετρητά από τον Ιανουάριο το όχημα διαφυγής

Μακελειό στη Μόσχα: Φωτογραφία των υπόπτων μετά την επίθεση – Αγόρασαν με μετρητά από τον Ιανουάριο το όχημα διαφυγής

Ανθρωποκυνηγητό για τους δράστες του μακελειού στο Crocus City Hall της Μόσχας που σημειώθηκε τη Παρασκευή, έχουν εξαπολύσει οι ρωσικές αρχές, την ώρα που μια φωτογραφία η οποία ενδεχομένως τους απεικονίζει, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Οι ύποπτοι στη φωτογραφία που δημοσιεύεται σε πολλά ΜΜΕ, βρίσκονται μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο τύπου σεντάν, μάρκας Renault, το οποίο αγοράστηκε με μετρητά στις 4 Ιανουαρίου 2024, αναφέρει το rtnews, επικαλούμενο τη Moscow-24.

Το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε μέσα από ένα ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου

 

Φωτογραφία των υπόπτων μέσα στο Renault

Το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε μέσα από ένα ένα βίντεο που κατέγραψε κάμερα αυτοκινήτου περνώντας έξω από τον συναυλιακό χώρο όπου φαίνεται να βγαίνουν άνδρες κρατώντας όπλα.

Δείτε το βίντεο

Οι φωτογραφίες από τους φερόμενους ως δράστες μέσα στο λευκό όχημα, με το οποίο διέφυγαν αφού σκόρπισαν τον θάνατο, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Το τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή της εισβολής των ενόπλων

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει και ένα βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που καταγράφει τη στιγμή της εισβολής των ενόπλων: Ανδρες με αυτόματα όπλα εμφανίζονται να πυροβολούν επανειλημμένα εναντίον πολιτών, μεταξύ των οποίων και γυναίκες, που κρύβονταν κάτω από κάτι που φαινόταν σαν μια πινακίδα εισόδου στο “Crocus City Hall”.

Ανθρωποκυνηγητό

Η ασφάλεια έχει ενισχυθεί στη Μόσχα σε βασικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των αεροδρομίων και των σιδηροδρομικών σταθμών. Όλες οι μεγάλες αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δημόσιες εκδηλώσεις θα ακυρωθούν σε ολόκληρη τη Ρωσία αυτό το Σαββατοκύριακο μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, δήλωσε ο δήμαρχος της Μόσχας Σεργκέι Σομπιάνιν.

Σύμφωνα με τις ρωσικές Αρχές, οι δράστες διαφεύγουν της σύλληψης, αν και νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι είχε προσαχθεί ένας ύποπτος.

Σύμφωνα με το Reuters, το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. Ωστόσο, η Ρωσία ελέγχει την αυθεντικότητα της ανάρτησης μέσω της οποίας γνωστοποιήθηκε η ανάληψη ευθύνης από τον ISIS, καθώς τα δύο μεγαλύτερα ρωσικά πρακτορεία δεν αναφέρουν καν την ανακοίνωση αυτή.

“Η Ουκρανία δεν έχει καμία σχέση με τους πυροβολισμούς στη Μόσχα” ανέφερε ο σύμβουλος του Προέδρου της Ουκρανίας, Μιχάιλο Ποντολιάκ.

Η λεγεώνα “Ελευθερία για τη Ρωσία“, παραστρατιωτική οργάνωση Ρώσων μαχητών που αντιτίθεται στο Κρεμλίνο και έχει την έδρα της στην Ουκρανία, αρνήθηκε επίσης,  οποιαδήποτε εμπλοκή στη φονική ένοπλη επίθεση.

ΠΗΓΗ: In.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top