Μακελειό στη Μόσχα: Επιμένει με μια φωτογραφία το ISIS - Ιδού ποιοι έκαναν την επίθεση, είναι μαχητές μας

Μακελειό στη Μόσχα: Επιμένει με μια φωτογραφία το ISIS - Ιδού ποιοι έκαναν την επίθεση, είναι μαχητές μας

Η τρομοκρατική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος έδωσε στη δημοσιότητα το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσω μιας ανάρτησης του ενημερωτικού της δικτύου, Amaq, στο Telegram, μια φωτογραφία όπου, όπως υποστηρίζει, απεικονίζονται οι τέσσερις δράστες της επίθεσης στη Ρωσία, στην οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 133 άνθρωποι.

Στην ανάρτηση - που αφήνει να εννοηθεί πως οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί - αναφέρεται πως η επίθεση στη Ρωσία διαπράχθηκε στο πλαίσιο του "πολέμου που μαίνεται" μεταξύ του Ισλαμικού Κράτους και των χωρών που πολεμούν το Ισλάμ.

«Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους επιτέθηκαν σε μεγάλη συγκέντρωση χριστιανών στην πόλη Κρασνογκόρσκ, στα περίχωρα της ρωσικής πρωτεύουσας, Μόσχας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες και προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στον τόπο πριν αποσυρθούν με ασφάλεια στις βάσεις τους» τονίζεται σε άλλο σημείο και προστίθεται πως «εισέβαλαν οπλισμένοι με πολυβόλα, πιστόλια, μαχαίρια και βόμβες στην αίθουσα συναυλιών και τρεις άρχισαν να πυροβολούν ανθρώπους, ενώ ο τέταρτος έβαλε φωτιά στο χώρο».

Με τον τρόπο αυτό, το Ισλαμικό Κράτος απαντά, στην ουσία, στην αρχισυντάκτρια του Russia Today, η οποία τόνισε νωρίτερα πως «δεν είναι δουλειά του ISIS, αλλά των Ουκρανών, το αιματοκύλισμα στον συναυλιακό χώρο».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE