Επέβαιναν δυο πρόσωπα στο όχημα που άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε εικόνες από το σημείο

Επέβαιναν δυο πρόσωπα στο όχημα που άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε εικόνες από το σημείο

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας γύρω στις 4.30 το απόγευμα, όπου νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η φωτιά έχει κατασβεστεί από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το όχημα έχει μετακινηθεί εκτός του δρόμου από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ το όχημα οδηγείτο σε σημείο μεταξύ Αθηένου και Λυμπιών, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.
 Οδηγός και άλλο ένα πρόσωπο που επέβαινε στο όχημα, εξήλθαν έγκαιρα του οχήματος χωρίς να υποστούν οποιοδήποτε τραυματισμό.
 
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Τροχαίας Αρχηγείου, για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά.
 
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE