Επέβαιναν δυο πρόσωπα στο όχημα που άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε εικόνες από το σημείο

Επέβαιναν δυο πρόσωπα στο όχημα που άρπαξε φωτιά στον αυτοκινητόδρομο - Δείτε εικόνες από το σημείο

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας γύρω στις 4.30 το απόγευμα, όπου νωρίτερα είχε εκδηλωθεί φωτιά σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Η φωτιά έχει κατασβεστεί από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και το όχημα έχει μετακινηθεί εκτός του δρόμου από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο εκδηλώθηκε γύρω στις 4.00 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ το όχημα οδηγείτο σε σημείο μεταξύ Αθηένου και Λυμπιών, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.
 Οδηγός και άλλο ένα πρόσωπο που επέβαινε στο όχημα, εξήλθαν έγκαιρα του οχήματος χωρίς να υποστούν οποιοδήποτε τραυματισμό.
 
Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα της Τροχαίας Αρχηγείου, για παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά.
 
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE