Τροχαίο με οδηγό 12χρονο στη Λεμεσό - Ανατράπηκε το όχημα και χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Τροχαίο με οδηγό 12χρονο στη Λεμεσό - Ανατράπηκε το όχημα και χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Μόλις δώδεκα χρονών ήταν ο οδηγός πίσω από το τιμόνι, τροχαίου που σημειώθηκε την Δευτέρα (25/3) στη Λεμεσό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής έκτης Δημοτικού, Εξ Ελλάδος, πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και οδήγησε σε δρόμο της Λεμεσού.

Στη προσπάθεια του να στρίψει δεξιά, έχασε τον έλεγχο , με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να χτυπήσει σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε με τον 12χρονο να μην φέρει τραυματισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ανήλικος βρέθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο.

Εξίσου στο σημείο έφτασαν και λειτουργοί της ΑΗΚ γα αποκατάσταση της βλάβης που προκλήθηκε από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE