Τροχαίο με οδηγό 12χρονο στη Λεμεσό - Ανατράπηκε το όχημα και χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Τροχαίο με οδηγό 12χρονο στη Λεμεσό - Ανατράπηκε το όχημα και χτύπησε σε πάσσαλο της ΑΗΚ

Μόλις δώδεκα χρονών ήταν ο οδηγός πίσω από το τιμόνι, τροχαίου που σημειώθηκε την Δευτέρα (25/3) στη Λεμεσό

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής έκτης Δημοτικού, Εξ Ελλάδος, πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και οδήγησε σε δρόμο της Λεμεσού.

Στη προσπάθεια του να στρίψει δεξιά, έχασε τον έλεγχο , με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί και να χτυπήσει σε πάσσαλο της ΑΗΚ.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε με τον 12χρονο να μην φέρει τραυματισμούς.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ανήλικος βρέθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο.

Εξίσου στο σημείο έφτασαν και λειτουργοί της ΑΗΚ γα αποκατάσταση της βλάβης που προκλήθηκε από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE