Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Λεμεσό

Χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στη Λεμεσό

Σε δεύτερη σύλληψη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία. Πρόκειται 25χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

Για την ίδια υπόθεση τελεί υπό τετραήμερη κράτηση και δεύτερος 25χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στις 24 Μαρτίου.

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία που έλαβε η Αστυνομία από την Europol, σύμφωνα με την οποία χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής, ανέβασε μέσω του λογαριασμού του στη συγκεκριμένη εφαρμογή, αριθμό αρχείων βίντεο, που περιέχουν υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE