Ακριβαίνουν τα διόδια στην Εγνατία οδό

Ακριβαίνουν τα διόδια στην Εγνατία οδό

Υπογράφηκε από τους Υπουργούς Υποδομών και Οικονομίας η Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ώστε να τεθεί σε εφαρμογή.

Το τίμημα των διοδίων από 0,03 ευρώ ανά χιλιόμετρο σήμερα, θα αυξηθεί στα 0,04 για να φτάσει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια τα 0,065 ενώ θα καταργηθούν άμεσα οι δωρεάν μετακινήσεις για τις τοπικές κοινωνίες και τους άνεργους που χρησιμοποιούν την Εγνατία.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για  την κυπριακή προεδρία το 2026

Ενημέρωσε τον Σάντσεθ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης – Τι συζήτησαν για την κυπριακή προεδρία το 2026

Με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσιεθ συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στη Μαδρίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE