Χρίστος Παπαμιχαήλ: «Άλλαξε ο καιρός» στη ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ! Μάθετε ποιος είναι νέος Γενικός Γραμματέας

Χρίστος Παπαμιχαήλ: «Άλλαξε ο καιρός» στη ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ! Μάθετε ποιος είναι νέος Γενικός Γραμματέας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η συνεδρία του Ανωτάτου Συμβουλίου της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, κατά την οποία εξελέγη νέος Γενικός Γραμματέας της ΝΕΔΗΣΥ, ο Χρίστος Παπαμιχαήλ.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, νέος Γραμματέας του Μαθητικού της ΝΕΔΗΣΥ εξελέγη ο Λούις Χριστοδουλίδης, νέος Διευθυντής οικονομικών και διοίκησης ο Κλεάνθης Ιωάννου και νέος Διευθυντής Επικοινωνίας Στάλω Χαραλάμπους.

Ο νέος Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας του ΔΗΣΥ, Χρίστος Παπαμιχαήλ γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1986 και κατάγεται από την κατεχόμενο χωριό Μηλιά Αμμοχώστου.

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο πανεπιστήμιο Frederick και διατέλεσε πρόεδρος της Φ.Π.Κ Πρωτοπορίας του Frederick για δυο συναπτά έτη, 2008-2009.

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πρωτοπορίας. Το 2014-2015 διατέλεσε Γραμματέας Μαθητικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της συνεδρίας του Ανωτάτου Συμβουλίου η Νεολαία του Δημοκρατικού Συναγερμού πραγματοποίησε αιμοδοσία και αιμοληψία για εξεύρεση συμβατού μυελού των οστών για την μικρή Λουκία Ελένη Ζάκου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Η ώρα των πολιτικών αποφάσεων για το Κυπριακό - Έρχεται η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Μηδαμινές οι προσδοκίες

Στην Κύπρο θα βρίσκεται εντός των επόμενων ημερών η Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία πιάνει αμέσως δουλειά, σε μια προσπάθεια, για ένα ουσιαστικό διάλογο με τις δύο πλευρές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική, μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE