Με ένα μεγάλο πλακάτ στο οποίο αναγράφονταν το σύνθημα "Σταματείστε τα πειράματα στην πλατεία Γεροσκήπου" η διαδικτυακή ομάδα εξέφρασε την αντίθεση της.
Συγκεκριμένα σε σχετικό ψήφισμα διαμαρτυρίας ο συντονιστής της ομάδας, Νεόφυτος Παύλου, εκφράζει την έντονή της αντίθεση στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γεροσκήπου να προχωρήσει στην κατασκευή μόνιμης εξέδρας στον χώρο του αμφιθεάτρου της Πλατείας Γεροσκήπου.
Όπως αναφέρεται στο ψήφισμα, σίγουρα η Πλατεία χρειάζεται να αναζωογονηθεί, αλλά αυτή η βελτίωση της λειτουργικότητάς της δεν θα πρέπει να γίνει με αποφάσεις που δεν στηρίζονται σε κάποια συνολική μελέτη.
Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Επισημαίνεται επίσης πως απομένουν μόνο δύο μόλις μήνες πριν από τις εκλογές.
Η ομάδα καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο να αναστείλει την απόφασή του για να επιτρέψει στον νέο Δήμο να επανεξετάσει το θέμα.
Δείτε φωτογραφία:

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ