Αντώνης Ρέμος: Μεγάλες αντιδράσεις για το θάψιμο της εκκλησίας που έκτισε στη βίλα του στη Μύκονο

Αντώνης Ρέμος: Μεγάλες αντιδράσεις για το θάψιμο της εκκλησίας που έκτισε στη βίλα του στη Μύκονο

Μεγάλες αντιδράσεις προκάλεσε η αποκάλυψη πως η εκκλησία που βρίσκεται στη βίλα του Αντώνη Ρέμου στην Μύκονο. Την εκκλησία την έκτισε ο ίδιος ο τραγουδιστής για ένα τάμα που έκανε.

Ο αντιδήμαρχος Μυκόνου Δημήτρης Κουτσούκος κατά την διάρκεια του καθαρισμού της παραλίας του Φωκού διαπίστωσε πως έχει θαφτεί κάτω από το χώμα και έχει σκεπαστεί με φρύγανα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.