Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Έκτακτο Υπουργικό την Πέμπτη - Αναμένεται να εξετάσει διάφορα μέτρα κατά της ακρίβειας

Υπουργικό Συμβούλιο εκτάκτως συγκάλεσε την Πέμπτη στις 11:15 το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ενόψει της λήξης του μηδενικού συντελεστή ΦΠΑ, της επιδότησης στα καύσιμα κίνησης και της επιδότησης στα τιμολόγια της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Αναμένεται να εξεταστούν μέτρα για στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάρκεια του Υπουργικού θα είναι σύντομη καθώς στις 12:00 το μεσημέρι θα δεχθεί Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής κ. Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Μάλιστα, πριν το Υπουργικό, στις 10.00 π.μ., ο Νίκος Χριστοδουλίδης θα προεδρεύσει συνεδρίασης με θέμα τον Φορολογικό Μετασχηματισμό, στην παρουσία του Υπουργού Οικονομικών και Συμβούλων Πανεπιστημίων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.