Γερμανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο - Παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε

Γερμανία: Πολύνεκρο δυστύχημα με λεωφορείο - Παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε

Δυστύχημα με πολλά θύματα περιγράφουν γερμανικά μέσα ενημέρωσης καθώς ανατράπηκε τουριστικό λεωφορείο της εταιρείας Flixbus στον αυτοκινητόδρομο Α9 της Σαξονίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους «όταν το Flixbus έχασε τον έλεγχο, κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου που συνδέει το Βερολίνο με το Μόναχο.

«Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος» ανακοίνωσε η εταιρεία Flixbus, προσθέτοντας ότι περίπου 53 επιβάτες και δύο οδηγοί επέβαιναν στο πούλμαν που ταξίδευε από το Βερολίνο στη Ζυρίχη.

Το λεωφορείο της εταιρείας Flixbus βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο Α9 και κατευθυνόταν προς το Μόναχο όταν γύρω στις 9:45 (τοπική ώρα, 10:45 ώρα Ελλάδας) για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία παρεκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε.

Η κυκλοφορία προς το Μόναχο διακόπηκε, ανακοίνωσε η αστυνομία, καθώς φωτογραφίες έδειχναν ασθενοφόρα και ελικόπτερα να συρρέουν.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Ανατολίτικο παζάρι για την Προεδρία της Βουλής: Πάνε κι έρχονται τα επιτελεία των κομμάτων - Ποια σενάρια βρίσκονται στο τραπέζι

Η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό θρίλερ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τα κομματικά επιτελεία να βρίσκονται σε διαρκή κινητικότητα και τις διεργασίες να πυκνώνουν όσο πλησιάζει η πρώτη συνεδρία της νέας Ολομέλειας. Συναντήσεις, τηλεφωνήματα, ανεπίσημες επαφές και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνθέτουν το σκηνικό ενός πολύπλοκου πολιτικού παζλ, στο οποίο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE