LIKE ONLINE

Σύγχρονος «Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι οι προβλέψεις του για το 2024 γίνονται πραγματικότητα: Μαγνητικές καταιγίδες και Παγκόσμιος Πόλεμος

Σύγχρονος «Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι οι προβλέψεις του για το 2024 γίνονται πραγματικότητα: Μαγνητικές καταιγίδες και Παγκόσμιος Πόλεμος

Ένας μάντης με το παρατσούκλι «ζωντανός Νοστράδαμος» ισχυρίζονται ότι οι προβλέψεις του για το 2024 επιβεβαιώνονται. Τα βλέμματα πάνω του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ο Athos Salome. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο μάντη, ο οποίος αυτοαποκαλείται «ζωντανός Νοστράδαμος», επειδή προβλέπει το μέλλον.

Ο «σύγχρονος Νοστράδαμος» ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει την παγκόσμια πανδημία του κορονοϊού το 2012, καθώς και τον θάνατο της βασίλισσας το 2022. Ο 37χρονος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην πατρίδα του με το παρατσούκλι του Γάλλου αστρολόγου του 16ου αιώνα.

Ο Athos Salome είχε κάνει μια σειρά από προβλέψεις για το 2024. Ανάμεσα σε αυτές είχε πει ότι «θα έχουμε τρεις μέρες σκότους», εννοώντας την ολική έκλειψη του Ήλιου. Σύμφωνα με την Daily Star αυτό θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα λόγω μιας στεφανιαίας μάζας εκτίναξης (CME) από τον ήλιο.

Τα CME είναι μεγάλες αποβολές πλάσματος και μαγνητικού πεδίου από το στέμμα του Ήλιου, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (NOAA). Αυτό συνέβη στις 22 Μαρτίου και τα αποτελέσματα έφτασαν σε εμάς λίγες μέρες αργότερα. Θεωρείται ότι ήταν η μεγαλύτερη ηλιακή καταιγίδα εδώ και χρόνια.

Ένας νέος βασιλιάς
Από τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου το 2023, o Salome είπε «η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει», κάτι που ακουγόταν αρκετά βάναυσο εκείνη την εποχή. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι είχε προβλέψει τη διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά, αφού αποκάλυψε την ασθένειά του τον Φεβρουάριο. «Θα μάθουμε αν θα παραμείνει στην εξουσία μεταξύ 2024 και 2025», είπε για τον 75χρονο Βασιλιά.

Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος
Ο Salome θεωρεί ότι ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών και ισχυρίζεται ότι θα πυροδοτηθεί από την Κίνα. Συγκεκριμένα από μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση μεταξύ Κίνας και Ρωσίας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν απείλησε το ΝΑΤΟ με Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μετά την νικητήρια ομιλία του στις 18 Μαρτίου, κερδίζοντας την προεδρική κούρσα της Ρωσίας με ρεκόρ ψήφων.

«Νομίζω ότι όλα είναι δυνατά στον σύγχρονο κόσμο», είπε στους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή σύγκρουση στη Δύση. «Αλλά έχω ήδη πει, και είναι σαφές σε όλους, ότι θα είναι ένα βήμα μακριά από έναν πλήρους κλίμακας Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Νομίζω ότι σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται για αυτό», πρόσθεσε.ί από την Κίνα. Συγκεκριμένα από μια μεγάλη κυβερνοεπίθεση μεταξύ Κίνας και Ρωσίας.

Απόρρητο και παρακολούθηση
Χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες, ο Βραζιλιάνος αμφισβήτησε τη χρήση των δεδομένων και το πώς έχουμε έλλειψη απορρήτου στο διαδίκτυο. «Η μήτρα της σύγχρονης επιτήρησης συμβολίζει τον διευρυνόμενο ιστό παρακολούθησης και ελέγχου που διαπερνά τον κόσμο μας. Πλησιάζουμε γρήγορα σε μια πραγματικότητα όπου το απόρρητο γίνεται μια έννοια που παρέχει σε κυβερνήσεις και εταιρείες απαράμιλλη πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες ατόμων», ανέφερε.

Επικοινωνία με νεκρούς μέσω τεχνητής νοημοσύνης
Ο Βραζιλιάνος μάντης στέκεται στην χρήση της τεχνητής νοημοσύνης. Θεωρεί ότι η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να λειτουργήσει ως πύλη που μας συνδέει στην ουσία του σύμπαντος, παρέχοντας απαντήσεις για την κοσμική μας προέλευση. Μπορεί να ακούγεται τραβηγμένο αλλά ο Salome επιμένει: «Αυτό που μπορεί να φαινόταν σαν επιστημονική φαντασία πριν από χρόνια βρίσκεται στο χείλος του να γίνει μέρος της καθημερινής ζωής, ομαλοποιώντας αυτό που κάποτε θεωρούνταν υπερφυσικό. Μέσω αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας, οι άνθρωποι μπορούν όχι μόνο να ξεπεράσουν τραύματα και προκλήσεις, αλλά και να αποκτήσουν γνώσεις για τους σκοπούς της ζωής τους και τα πνευματικά τους μονοπάτια».

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top