Οδηγοί Προσοχή: Πυκνή ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

Οδηγοί Προσοχή: Πυκνή ομίχλη και περιορισμένη ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

Σύμφωνα με τις πρωινές αναφορές που λαμβάνουμε στην περιοχή του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, από την περιοχή Κόρνου μέχρι τη Λευκωσία, αλλά και σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας, επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Στις υπόλοιπες περιοχές, στις κύριες αρτηρίες του οδικού δικτύου, δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Σε ορισμένες περιοχές ωστόσο, η εκτέλεση εργασιών πιθανό να επηρεάζει την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών συγκρούσεων.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE