Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα - Τον... έκαψε μαρτυρία

Χειροπέδες σε 40χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λάρνακα - Τον... έκαψε μαρτυρία

Στη σύλληψη 40χρονου κατοίκου Λάρνακας, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 25ης Μαρτίου 2024, στη Λάρνακα.

Εναντίον του 40χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, βάσει της οποίας εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το πρωί σήμερα ο 40χρονος, παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Η φωτιά στο αυτοκίνητο, ξέσπασε γύρω στις 2.15π.μ. της 25ης Μαρτίου, ενώ το όχημα βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο, δίπλα από την οικία του 41χρονου ιδιοκτήτη του, στην Αραδίππου. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε το όχημα ολοσχερώς.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE