ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσαμε να δώσουμε όλα τα μέτρα» - Και μετά;

Β. Παπαδόπουλος: «Θα μπορούσαμε να δώσουμε όλα τα μέτρα» - Και μετά;

«Θα μπορούσαμε να δώσουμε όλα τα μέτρα και να φτάσουμε στο σημείο του 2013 και στην πόρτα της Τρόικα, όχι γιατί δώσαμε μέτρα αλλά επειδή δεν είχαμε σωστή δημοσιονομική πολιτική», τόνισε ο διευθυντής γραφείου Τύπου του ΠτΔ, Βίκτωρας Παπαδόπουλος.

Ερωτηθείς από τον Χρήστο Μιχάλαρο στο «Μεσημέρι και Κάτι», αν θεωρεί ότι τα μέτρα που ανακοινώθηκαν χθες καλύπτουν όλους όσοι έχουν ανάγκη, θέλησε να εστιάσει στο ότι από την ανάληψη της Προεδρίας από τον Νίκο Χριστοδουλίδη υπήρχαν διεθνείς κρίσεις όπως το Ουκρανικό και ο πόλεμος στη Γάζα και η ενεργειακή κρίση που ακολούθησε. Η Κυβέρνηση όπως είπε προσπάθησε από την αρχή να ενισχύσει το εισόδημα των Κυπρίων πολιτών.

Τελικά, απάντησε πως ναι, καλύφθηκαν όλοι όσοι έχουν ανάγκη μέσω της συνολικής στήριξης που έχει δώσει η Κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα. «Το μόνο που δεν παρατάθηκε είναι η επιχορήγηση των καυσίμων. Όλα τα άλλα παρατάθηκαν», πρόσθεσε.

Περί εγκλήματος ο λόγος

Σχολιάζοντας την ίδια ώρα για έξαρση του οργανωμένου εγκλήματος σημείωσε πως «έγκλημα και παρανομία υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Το ζήτημα είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να εμπεδώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες, να διορθωθούν κάποια κακώς κείμενα στην Αστυνομία και τον τρόπο που λειτουργεί».

Συνέχισε τονίζοντας πως πολλά από τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί σε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων μερών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουν ήδη εφαρμοστεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

22 χρόνια χρήστης και 2 καθαρός - Η ιστορία του Γιάννη πριν και μετά τα ναρκωτικά – «Είχα σώμα, αλλά δεν είχα ψυχή»

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν έχει κάνει λάθη; Ποιος δεν έχει κάνει κακές επιλογές και ποιος δίνει το δικαίωμα στην κοινωνία την καθωσπρέπει, να μπορεί να κρίνει την πορεία μιας ψυχής, χωρίς να γνωρίζει το υπόβαθρό της; «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top