Έκλεψε καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψε πασσάλους - Χειροπέδες σε 33χρονο

Έκλεψε καλώδια της ΑΗΚ και απέκοψε πασσάλους - Χειροπέδες σε 33χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής καλωδίων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 33 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.

Η υπόθεση αφορούσε καταγγελία (26/3/2024) από τεχνικό της ΑΗΚ, για κλοπή από περιοχή του χωριού Καντού, 1,400 μέτρων περίπου, εναέριων καλωδίων χαλκού, αξίας 2,800 ευρώ περίπου.

Επίσης, κατά την κλοπή, έγινε αποκοπή έξι πασσάλων της ΑΗΚ, προκαλώντας ζημιές ύψους 4,150 ευρώ περίπου.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.