Άναψαν τα αίματα στην Πάφο! Φωνές, βρισιές και καυγάδες όταν ο Δήμος έστειλε εκσκαφέα για κατεδάφιση

Άναψαν τα αίματα στην Πάφο! Φωνές, βρισιές και καυγάδες όταν ο Δήμος έστειλε εκσκαφέα για κατεδάφιση

Στη σύλληψη 39χρονου και 29χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού, πρόκλησης ανησυχίας, δημόσιας εξύβρισης, απειλής βιαιοπραγίας και επίθεση με σκοπό την ματαίωση σύλληψης άλλου προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress ο 29χρονος υπάλληλος του Δήμου Πάφου, οδηγός εκσκαφέα, ενώ εκτελούσε το διάταγμα του Δήμου Πάφου για κατεδάφιση των παρανομιών στην περιοχή της παραλίας του Φάρου, ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον ιδιοκτήτη του υποστατικού και χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας για εξομάλυνση της όλης κατάστασης.

Ακολούθως σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο 29χρονος…διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντωνίου για Ολγκίν: Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα η συνάντηση με τον τούρκο «πρέσβη»

Αντωνίου για Ολγκίν: Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα η συνάντηση με τον τούρκο «πρέσβη»

Σοβαρό διπλωματικό και πολιτικό ολίσθημα, ήταν η συνάντηση της Μαρίας Άνχελα Ολγκίν με τον ούτω καλούμενο πρέσβη της Τουρκίας στα κατεχόμενα, ανέφερε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE