Δημοτικές εκλογές: Υποψήφιος για την Δημαρχία Παραλιμνίου ο Λούκας Πολυκάρπου

Δημοτικές εκλογές: Υποψήφιος για την Δημαρχία Παραλιμνίου ο Λούκας Πολυκάρπου

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου Παραλιμνίου, Δερύνειας, Φρενάρους, Αχερίτου, εξήγγειλε ο Λούκας Πολυκάρπου, ο οποίος όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, με πλάνο και έργα είναι έτοιμος να φέρει τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Προστίθεται ότι σύνθημα του υποψηφίου Δημάρχου Λούκα Πολυκάρπου είναι: Αληθινή Φωνή, Αληθινή Αλλαγή και αναφέρεται σε συγκεκριμένες καινοτόμες προτάσεις για τον τουρισμό, την ασφάλεια, το μεταναστευτικό, τον πολιτισμό, την επιχειρηματικότητα, το περιβάλλον, τη νεολαία και τον αγροτικό κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.