Η Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύεται τη σύντροφό της, Ντίλαν Μέγιερ

Η Κρίστεν Στιούαρτ παντρεύεται τη σύντροφό της, Ντίλαν Μέγιερ

Η Κρίστεν Στιούαρτ και η αρραβωνιαστικιά της, Ντίλαν Μέγιερ, ετοιμάζονται να παντρευτούν.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στο Us Weekly πως ο γάμος τους «θα είναι κάτι μικρό και οικείο, με σκοπό να φέρει κοντά φίλους για μια γιορτή».

Η ηθοποιός και η σύντροφός της είναι μαζί από το 2019, ενώ δύο χρόνια αργότερα αρραβωνιάστηκαν.

«Βρίσκονται σε μία εξαιρετική σχέση. Υποστηρίζουν πολύ η μία την άλλην και περνούν όλο τον χρόνο τους μαζί όταν δεν εργάζονται» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE