Καιρός: Δεν λέει να φύγει η σκόνη - «Σκαρφαλώνει» στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Καιρός: Δεν λέει να φύγει η σκόνη - «Σκαρφαλώνει» στους 32 βαθμούς η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής ψηλή πίεση και σχετικά θερμή και ξηρή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή, σύμφωνα με το δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Σήμερα, πρώτη Απριλίου, ανήμερα της επετείου έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί και αργότερα θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 23 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 17 στα υπόλοιπα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μικρή πτώση την Πέμπτη, και θα κυμαίνεται αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE