«Τσάκωσαν» ανήλικο να οδηγεί το όχημα του πατέρα του - Έδωσαν κατάθεση οι γονείς του

«Τσάκωσαν» ανήλικο να οδηγεί το όχημα του πατέρα του - Έδωσαν κατάθεση οι γονείς του

Ανήλικος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, φέρεται να εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής να οδηγεί το όχημα του πατέρα του στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τον εντοπισμό του ανήλικου στην ΑΔΕ Πάφου κλήθηκαν και οι γονείς του για τα περαιτέρω.

Σε άλλη περίπτωση, 37χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπου ανακόπηκε χτες Σάββατο με το όχημα του στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων στην περιοχή της Χλώρακας από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου .

Σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε είχε θετική ένδειξη ενώ στην κατοχή του εντοπίσθηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικής ουσίας κρύσταλ.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΑΔΕ Πάφου και αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς με την λήψη των αποτελεσμάτων από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Στο μεταξύ συντονισμένη επιχείρηση διενήργησαν μέλη της ΑΔΕ Πάφου το βράδυ της Κυριακής στην Επαρχία Πάφου για την πρόληψη των οδικών συγκρούσεων στο πλαίσιο της οποίας έγιναν 30 καταγγελίες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία κατά την επιχείρηση ελέγχθηκαν 97 οχήματα ενώ έγιναν 30 καταγγελίες για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE