Θέλεις να δουλέψεις στα εκλογικά κέντρα τις 9 Ιουνίου; Πού να υποβάλεις αίτηση

Θέλεις να δουλέψεις στα εκλογικά κέντρα τις 9 Ιουνίου; Πού να υποβάλεις αίτηση

Το Υπουργείο Εσωτερικών υπενθυμίζει ότι δημόσιοι λειτουργοί, άνεργοι πτυχιούχοι, αλλά και υπάλληλοι οργανισμών δημοσίου δικαίου και του ιδιωτικού τομέα, μπορούν, μέσω της ιστοσελίδας aps.elections.moi.gov.cy, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για στελέχωση των εκλογικών κέντρων των Εκλογών 2024, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 9 Ιουνίου 2024.

Η προθεσμία για υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος για στελέχωση των εκλογικών κέντρων λήγει τα μεσάνυκτα της Πέμπτης, 11 Απριλίου 2024.

Σημειώνεται πως δηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν να υποβληθούν μόνο μέσω της πιο πάνω ιστοσελίδας, ενώ όσον αφορά τους άνεργους πτυχιούχους, δήλωση μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν εγγραφεί ως άνεργοι στο Τμήμα Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Live: Αλληλοκατηγορίες για παραβίαση της εκεχειρίας από Ιράν - Ισραήλ και απειλές για «απάντηση»

Στον αέρα η εκεχειρία μεταξύ Ιράν-Ισραήλ, που τέθηκε σε ισχύ στις 7 το πρωί, μετά από εκατέρωθεν πυραυλικές επιθέσεις, που κόστισαν τη ζωή σε 9 ανθρώπους στο Ιράν και 4 στο Ισραήλ. Πριν συμπληρωθούν 4 ώρες, το Τελ Αβίβ κατήγγειλε παραβίαση της εκεχειρίας αναφέροντας πως αναχαίτισε δύο πυραύλους ωστόσο το Ιράν διέψευσε ότι επιτέθηκε μετά την εκεχειρία.  Δείτε όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE