Πεζός παρασύρθηκε από φορτηγό στην Επαρχία Λεμεσού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πεζός παρασύρθηκε από φορτηγό στην Επαρχία Λεμεσού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 02 Απριλίου στην Επαρχία Λεμεσού, όταν πεζός παρασύρθηκε από όχημα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Παρεκκλησίας - Κελλακίου, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φορτηγό παρέσυρε 70χρονο, ο οποίος επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 70χρονο στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE