Πεζός παρασύρθηκε από φορτηγό στην Επαρχία Λεμεσού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πεζός παρασύρθηκε από φορτηγό στην Επαρχία Λεμεσού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 02 Απριλίου στην Επαρχία Λεμεσού, όταν πεζός παρασύρθηκε από όχημα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο Παρεκκλησίας - Κελλακίου, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, φορτηγό παρέσυρε 70χρονο, ο οποίος επιχείρησε να διασταυρώσει τον δρόμο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 70χρονο στο νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE