ΠΑΡΑ-THEMA

Η συμπολίτευση δεν έχει ιδέα για τις «ιδέες Γκουτέρες»

Η συμπολίτευση δεν έχει ιδέα για τις «ιδέες Γκουτέρες»

Αν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να... πιστώσουμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είναι το γεγονός ότι μας κρατά σε εγρήγορση.

Να θυμίσουμε τον διορισμό Ευρωπαίου απεσταλμένου, για το οποίο θέμα χύσαμε αρκετό μελάνι, ή για την Αμάλθεια. Τώρα, ξεπήδησαν οι ιδέες του Αντόνιο Γκουτέρες, στις οποίες ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης έριξε σαν βόμβα και εμείς τρέχουμε να μάθουμε τι και πώς. Μάλιστα, τις δέχτηκε, όπως ο ίδιος είπε και αναμένει από τον Ερσίν Τατάρ να πράξει το ίδιο, στη συνάντηση που θα έχει με τον ΓΓ Των ΗΕ την ερχόμενη Παρασκευή, στη Νέα Υόρκη.

Οι ηγεσίες των κομμάτων της αντιπολίτευσης για μια ακόμα φορά κοιτάζουν απορημένοι και αναμένουν. Το ΑΚΕΛ καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει εθνικό συμβούλιο και όλοι οι υπόλοιποι...ψάχνουμε στα χαμένα.

ΕΓ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

ΥΠΕΞ: «Η Κύπρος δεν ήταν και δεν θα είναι μέρος της κρίσης στη Μέση Ανατολή»

Η Κύπρος «δεν έχει αποτελέσει και δεν θα αποτελέσει μέρος της κρίσης» τόνισε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο της συζήτησης για την κρίση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, αναφερόμενος εμμέσως στις δηλώσεις Νασράλα, χωρίς να κατονομάζει τον ηγέτη της Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top