Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει το ισραηλινό πλήγμα εναντίον του προξενικού τμήματος της πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό και εκφράζει ανησυχία για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των συγκρούσεων σε όλη την περιοχή.

Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:

«Καταδικάζουμε την ισραηλινή επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό. Η ενέργεια του Ισραήλ προστίθεται στις πρόσφατες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.

Ανησυχούμε ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να κλιμακωθεί σε σύγκρουση που θα επηρεάσει ολόκληρη την περιοχή.

Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να ενεργήσουν με κοινή λογική και αυτοσυγκράτηση και να τηρήσουν το διεθνές δίκαιο».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

2026... ευχές από το Themaonline: Καλή Χρονιά & Χρόνια Πολλά! 

Με την έλευση του νέου χρόνου, η Διεύθυνση και η Δημοσιογραφική Ομάδα του Themaonline σάς εύχονται ολόψυχα υγεία, δύναμη, αισιοδοξία και πολλές όμορφες στιγμές σε εσάς και τους ανθρώπους σας.