Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Τουρκία: Το υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει το ισραηλινό χτύπημα στην πρεσβεία του Ιράν στη Δαμασκό

Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του καταδικάζει το ισραηλινό πλήγμα εναντίον του προξενικού τμήματος της πρεσβείας του Ιράν στη Δαμασκό και εκφράζει ανησυχία για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης των συγκρούσεων σε όλη την περιοχή.

Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών αναφέρει:

«Καταδικάζουμε την ισραηλινή επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό. Η ενέργεια του Ισραήλ προστίθεται στις πρόσφατες παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου.

Ανησυχούμε ότι η ενέργεια αυτή μπορεί να κλιμακωθεί σε σύγκρουση που θα επηρεάσει ολόκληρη την περιοχή.

Καλούμε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να ενεργήσουν με κοινή λογική και αυτοσυγκράτηση και να τηρήσουν το διεθνές δίκαιο».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE